Mousetrapper Delta Extended svart
Mousetrapper

Artikelnummer: MT152

Ergonomisk design
6 programmerbara knappar
Mjukt handlovsstöd som kan desinficeras
Tillverkad i återvunnen plast
2 USB portar för att ladda och ansluta ytterligare enheter

    
Tillfälligt slut

Den centrerade placeringen av Mousetrapper framför tangentbordet ger en god ergonomisk arbetsställning med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet.
Det innebär att du både förebygger och många gånger kan lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar utanför din egen axel – som du gör med en vanlig datormus. Du behöver alltså inte sträcka dig efter musen på skrivbordet längre. De breda och mjuka handlovstöden ger samtidigt stöd och avlastning för nacke, axlar, arm och handled.

Mousetrapper Delta och dess breda, unika Control Bar i kolfiber har en mjuk struktur som hjälper dig att arbeta exakt och effektivt. Du styr markören mjukt och smidigt och med ett enkelt tryck klickar du på hela rullstaven. Det unika materialet gör att Control Bar glider smidigt, behagligt och friktionsfritt. Längden är anpassad för att göra Control Bar lättillgänglig när du använder tangentbordet. Upplösningen på 4000 dpi gör det enkelt att rulla, klicka och zooma och ger dig en enastående precis känsla när du arbetar. De sex programmerbara knapparna ger dig frihet att skapa kreativa genvägar som gör arbetet enklare. Det är lätt att ändra knapparnas funktioner via MT Keys. Delta har en USB-hub för att ladda och ansluta andra enheter. Mjukt handlovsstöd som kan desinficeras och lätt kan bytas ut. BxHxD: 500x27x145 mm.

  st
Förpackningsstorlek: 1
RKV-id: 20062232